Menu
Structural Engineer

Als Structural Engineer is het jouw taak om het chassis van ’s werelds meest efficiënte zonneauto te ontwerpen en bouwen uit composieten. Dit om op deze manier met een zo licht mogelijke, betrouwbare en veilige auto aan de start van de race te verschijnen. Hierbij werk je continu samen met de Aerodynamics, Electrical en Mechanical Engineers om ervoor te zorgen dat de zonneauto alle krachten aankan en dat alle onderdelen erin passen. Uiteindelijk krijg je ook de kans om jouw ontwerp daadwerkelijk te bouwen uit de beste materialen.  
Als Structural Engineer zijn een overzichtelijke manier van werken, praktische ervaring en kennis van composieten van grote waarde. Daarnaast is het belangrijk om goed samen te kunnen werken met alle disciplines.

Aftermovie Bridgestone World Solar Challenge 2019

The legacy continues

Nieuw team, nieuwe race #ASC2020

Vattenfall Solar Team neemt maatregelen voor COVID-19

Lees meer

De Zonneauto's

Het Vattenfall Solar Team doet sinds 2001 met haar zonneauto's mee aan zonneraces wereldwijd. Het team heeft van de tien deelnames in Australië zeven wereldtitels weten binnen te slepen en twee keer een tweede plek. Ook in Zuid-Afrika doet het Delftse team het goed, van de drie deelnames daar heeft het team er drie weten te winnen. Zie hier met welke auto's het team dat heeft gedaan.

Ontdek de legacy

Vattenfall Solar Team

Zeven keer wereldkampioen