Menu

Start het avontuur van je leven hier!

Software Engineer

Naast alle hardware die nodig is om 's werelds snelste zonnewagen te bouwen, is software ontzettend belangrijk. Aan de Software Engineer de taak om een systeem te schrijven dat zo betrouwbaar mogelijk is. Niet alleen moet alle hardware in de auto aangestuurd worden, maar er moet ook een constante stroom informatie naar de volgauto gestuurd worden om realtime strategie te kunnen bepalen tijdens de race. Hoe beter en hoe meer nuttige informatie doorgestuurd wordt, hoe beter ingespeeld kan worden op omstandigheden tijdens de race.
Een Software Engineer moet doorgaans flexibel zijn in het schrijven van software voor verschillende en wisselende hardware en moet gestructureerd kunnen werken om door het jaar heen het overzicht te houden tussen al het testen door.

Aftermovie Bridgestone World Solar Challenge 2019

The legacy continues

Nieuw team, nieuwe race #ASC2020

Vattenfall Solar Team neemt maatregelen voor COVID-19

Lees meer

De Zonneauto's

Het Vattenfall Solar Team doet sinds 2001 met haar zonneauto's mee aan zonneraces wereldwijd. Het team heeft van de tien deelnames in Australië zeven wereldtitels weten binnen te slepen en twee keer een tweede plek. Ook in Zuid-Afrika doet het Delftse team het goed, van de drie deelnames daar heeft het team er drie weten te winnen. Zie hier met welke auto's het team dat heeft gedaan.

Ontdek de legacy

Vattenfall Solar Team

Zeven keer wereldkampioen