Menu

Partners

WORKWEAR4ALL

Comfortabel en veilig kunnen werken, goed verzorgd voor de dag komen in een eigentijdse outfit! Herkenbaarheid en synergie is belangrijk voor een bedrijf. WorkWear4All begeleidt een tal van werkkleding projecten met ZZP’ers, MKB en grote multinationals. Door onze ervaring, kennis van de materialen, mogelijkheden en unieke aanpak zijn wij in staat om samen met u tot een geweldig resultaat te komen.

Een team dat voor u klaar staat, met u meedenkt en het uiteindelijke doel centraal stelt,  is voor het uiteindelijke resultaat van belang. Vanaf het eerste klantcontact nemen wij u mee in het traject wat bij ons het onboardingprocess heet. We nemen u mee in het gehele process van idee naar resultaat. Het kennismaken met u en u met ons, dit kan in een meeting bij ons op kantoor of in sommige gevallen telefonisch zijn. We brengen in kaart welke werkkleding en werkschoenen er momenteel worden ingezet voor de werkzaamheden binnen uw organisatie. Samen wordt er bekeken waar de wensen en behoeftes liggen van de werknemers en het bedrijf. Deze eventuele aandachtspunten worden goed in kaart gebracht zodat we het nieuwe kledingpakket zo goed mogelijk kunnen samenstellen. Logo’s, kleuren en modellen, dit is het moment om kritisch naar de huidige situatie en de nieuwe situatie te kijken. We nemen de tijd om genoeg input te verzamelen en een planning te maken om tot een mooi geheel te laten komen.  Wij brengen u volgens afspraak een offerte uit met daarin de mogelijkheden, eventuele optionele mogelijkheden en een definitieve project planning.

WorkWear4All, de naam omschrijft voor wie wij zijn. Wij zijn actief in vrijwel alle branches en er is gekozen voor een breed assortiment. Vaak gaat dit samen met een budget variant, een variant in het middensegment en in het hogere segment. Dit betekend dat vrijwel iedereen bij ons kan slagen.

Wij zijn trots om met u te mogen samenwerken, elke klant, iedere bestelling en/of project heeft bij ons de hoogste prioriteit. Ons team is laagdrempelig te benaderen en we staan u zo spoedig mogelijk te woord. 

Website Partner

Back to partners

Aftermovie Bridgestone World Solar Challenge 2019

The legacy continues

Nieuw team, nieuwe race #ASC2020

Vattenfall Solar Team herrijst uit de as

Lees meer

De Zonneauto's

Het Vattenfall Solar Team doet sinds 2001 met haar zonneauto's mee aan zonneraces wereldwijd. Het team heeft van de tien deelnames in Australië zeven wereldtitels weten binnen te slepen en twee keer een tweede plek. Ook in Zuid-Afrika doet het Delftse team het goed, van de drie deelnames daar heeft het team er drie weten te winnen. Zie hier met welke auto's het team dat heeft gedaan.

Ontdek de legacy

Vattenfall Solar Team

Zeven keer wereldkampioen