Menu

Partners

Vattenfall

Tot 2019 heetten we Nuon. Inmiddels is onze naam Vattenfall, net zoals die van ons moederbedrijf. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië en Frankrijk werken we met 20.000 collega’s aan een duidelijk doel: een fossielvrij leven binnen één generatie realiseren.

Al meer dan 100 jaar levert Vattenfall elektriciteit aan industrieën en zorgen we voor warmte en licht bij mensen thuis.

De noodzaak voor een alternatieve energievoorziening groeit met de dag. We hebben geen tijd meer te verliezen. Als toonaangevend energiebedrijf zet Vattenfall zich in voor 100% fossielvrije energie voor alle aspecten van ons leven: thuis, op het werk en onderweg. 
Dus stappen we als Vattenfall af van fossiele energieopwek, investeren we in energie uit wind en zon en bieden we oplossingen voor iedereen om eenvoudig over te stappen op fossielvrije energie.

Wij zijn de trotse hoofdsponsor van het Vattenfall Solar Team. Hun missie om de wereld de mogelijkheden van duurzame energie en technologische innovatie te laten zien, past uitstekend in ons streven om fossiel vrij leven binnen één generatie mogelijk te maken.

Bezoek hier de website van Vattenfall 

 

 

Back to partners

Live stream Vattenfall Solar Team

The legacy continues

13 oktober 2019 start de race #itspossible

NunaX in vlammen na dramatische laatste racedag Vattenfall Solar Team

Lees meer

De Zonneauto's

Het Vattenfall Solar Team doet sinds 2001 met haar zonneauto's mee aan zonneraces wereldwijd. Het team heeft van de 9 deelnames in Australië zeven wereldtitels weten binnen te slepen en twee keer een tweede plek. Ook in Zuid-Afrika doet het Delftse team het goed, van de drie deelnames daar heeft het team er drie weten te winnen. Zie hier met welke auto's het team dat heeft gedaan.

Ontdek de legacy

Vattenfall Solar Team

Zeven keer wereldkampioen