Menu

Partners

Vanderlande

Vanderlande is de wereldwijde marktleider voor logistieke automatisering met toegevoegde waarde op luchthavens en op de pakketmarkt. Het bedrijf is ook een toonaangevende leverancier van procesautomatiseringsoplossingen voor magazijnen.

De bagagesystemen van Vanderlande vervoeren jaarlijks 4,2 miljard bagagestukken over de hele wereld, ofwel 11,5 miljoen per dag. De systemen zijn actief op 600 luchthavens, waaronder 13 van 's werelds top 20. Meer dan 45 miljoen pakketten worden dagelijks gesorteerd op systemen, die zijn geïnstalleerd voor' s werelds toonaangevende pakketbedrijven. Bovendien hebben veel van de grootste wereldwijde e-commerce spelers en distributiebedrijven vertrouwen in de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande.

Het bedrijf richt zich op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en concurrentieposities van zijn klanten. Door nauwe samenwerking streeft zij naar verbetering van hun operationele activiteiten en de uitbreiding van hun logistieke prestaties. Het uitgebreide assortiment geïntegreerde oplossingen van Vanderlande - innovatieve systemen, intelligente software en levenscyclusdiensten - resulteert in de realisatie van snelle, betrouwbare en efficiënte automatiseringstechnologie.

Opgericht in 1949, heeft Vanderlande meer dan 6500 werknemers, allemaal toegewijd om de bedrijven van haar klanten op verschillende locaties op elk continent vooruit te helpen. Met een consistent stijgende omzet van 1,5 miljard euro, heeft het in de afgelopen zeven decennia een wereldwijde reputatie opgebouwd als een zeer betrouwbare partner voor logistieke automatisering met toegevoegde waarde.

Vanderlande is in 2017 overgenomen door Toyota Industries Corporation en zal het helpen zijn duurzame winstgevende groei voort te zetten. De twee bedrijven hebben een sterke strategische match en de synergieën omvatten cross-selling, productinnovaties en onderzoek en ontwikkeling.

Bezoek www.vanderlande.com voor meer informatie over Vanderlande, haar producten en technologie en carrièremogelijkheden.

Back to partners

Aftermovie Bridgestone World Solar Challenge 2019

The legacy continues

Nieuw team, nieuwe race #ASC2020

Vattenfall Solar Team niet naar Amerika, corona voorkomt racedeelname

Lees meer

De Zonneauto's

Het Vattenfall Solar Team doet sinds 2001 met haar zonneauto's mee aan zonneraces wereldwijd. Het team heeft van de tien deelnames in Australië zeven wereldtitels weten binnen te slepen en twee keer een tweede plek. Ook in Zuid-Afrika doet het Delftse team het goed, van de drie deelnames daar heeft het team er drie weten te winnen. Zie hier met welke auto's het team dat heeft gedaan.

Ontdek de legacy

Vattenfall Solar Team

Zeven keer wereldkampioen