Menu

Partners

PowerField

Het Nederlandse bedrijf PowerField ontwikkelt en realiseert met name grondgebonden zonneparken. PowerField heeft op basis van de duurzaamheidsdoelstellingen van de Nederlandse overheid een concept ontwikkeld waarbij stukken grond worden opgekocht (of gehuurd), waarop grote zonneparken worden gerealiseerd. Het doel is om grote hoeveelheden braakliggend terrein, al dan niet tijdelijk, zo optimaal mogelijk te benutten voor de productie van duurzame (zonne)energie.

PowerField gelooft in een constante ontwikkeling van techniek die de opwekking en inzetbaarheid van zonne-energie optimaliseert. Om deze reden zijn we al een aantal jaren een van de trotse sponsoren van het Vattenfall Solar Team.

Back to partners

Aftermovie Bridgestone World Solar Challenge 2019

Thuis racen: aanval wereldduurrecord

8 augustus, 12 uur, 882 kilometer

Vattenfall Solar Team niet naar Amerika, corona voorkomt racedeelname

Lees meer

De Zonneauto's

Het Vattenfall Solar Team doet sinds 2001 met haar zonneauto's mee aan zonneraces wereldwijd. Het team heeft van de tien deelnames in Australië zeven wereldtitels weten binnen te slepen en twee keer een tweede plek. Ook in Zuid-Afrika doet het Delftse team het goed, van de drie deelnames daar heeft het team er drie weten te winnen. Zie hier met welke auto's het team dat heeft gedaan.

Ontdek de legacy

Vattenfall Solar Team

Zeven keer wereldkampioen