Onze Partners

Hoofdsponsor

Vattenfall

Vattenfall is een toonaangevend Europees energiebedrijf, dat al meer dan 100 jaar de industrie elektrificeert, energie levert aan mensen thuis en het dagelijks leven moderniseert door innovatie en samenwerking. Vattenfall wil het mogelijk maken fossielvrij te leven binnen één generatie. Daarom jaagt het bedrijf de transitie naar een duurzamer energiesysteem aan met groeiende duurzame productie en slimme energieoplossingen voor klanten. Vattenfall heeft ongeveer 20.000 medewerkers en opereert met name in Zweden, Duitsland, Nederland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Finland en Frankrijk. Vattenfall is een Zweeds staatsbedrijf.

 

Diamond

Aliancys

Aliancys is een toonaangevende wereldwijde onderneming, actief in de verkoop van hoogwaardige harsen voor het maken van composieten. In nauwe samenwerking met onze klanten, verlegt Aliancys de grenzen voor de productie en voor de prestaties van composieten. Door een integrale aanpak voor de ontwikkeling van nieuwe producten, kan Aliancys gebruik maken van een uitgebreide expertise in chemie, materiaalwetenschappen, en productie voor het vormgeven van nieuwe toepassingen in composieten. Dus laten we samenwerken om ons wederzijdse zakelijk succes te vergroten, zowel vandaag als morgen. Aliancys is een joint venture van CVC Capital Partners en Royal DSM. Meer informatie op www.aliancys.com.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft is de thuishaven voor het Vattenfall Solar Team. Op diverse vakgebieden kan het team zich beroepen op de kennis, rijke ervaring en faciliteiten binnen de universiteit. Alle teamleden van het Vattenfall Solar Team studeren aan de TU Delft. Zo zijn de volgende studies vertegenwoordigd: Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Elektrotechniek, Bouwkunde, Civiele Techniek, Technische Bestuurskunde,Werktuigbouwkunde en Technische Natuurkunde.

 

Platinum

Deloitte

Since 2016 is Deloitte a partner of the Vattenfall Solar Team. Deloitte professionals share their knowledge and expertise with the Vattenfall Solar Team on cyber security, data-analysis and digitalising. In this way they support the team in achieving their ambition to once again become the fastest team in the Brigestone World Solar Challenge.

The Vattenfall Solar Team is the absolute frontrunner in sustainable innovations. These are also toppriorities for Deloitte.

Through this collaboration we strengthen eachother in delivering the best teamperformances.

Powerfield

PowerField Nederland B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van grootschalige zonneparken.

PowerField gelooft in zonne-energie, naast vermindering van CO2 uitstoot, en idealistische overwegingen is het rendement van zonnepanelen uiteraard enorm belangrijk. Onze missie is door middel van zonne-energie een schone, duurzame en leefbare wereld te genereren voor de komende generaties. “Building a sustainable world”.

TomTom

Bij TomTom hebben we het tot onze missie verheven om technologie zo makkelijk te maken, dat iedereen meer kan bereiken. We hebben het navigatiesysteem versimpeld en zo miljoenen mensen geholpen hun bestemming te vinden. We zijn tot op de dag van vandaag bezig met het vergemakkelijken van het complexe, zodat technologie voor iedereen toegankelijk wordt. We maken ook sporthorloges en action camera’s voor consumenten. Met de fleetmanagement-oplossingen van Telematics helpen we ondernemingen met een wagenpark hun resultaten te optimaliseren.

We hebben een toonaangevend realtime wegenkaartenplatform dat helpt bij het realiseren van de zelfsturende auto.

TomTom is er trots op dat we het Vattenfall Solar Team mogen steunen bij een project dat zo overduidelijk en innovatief de weg wijst naar de toekomst van het autorijden.

Silver

AVR

AVR is gespecialiseerd in de verwerking van diverse soorten restafval. Zij zetten dit restafval om in energie en grondstoffen voor huishoudens en bedrijven. Het is hun ambitie om een schone wereld te creëren waarin niets onbenut blijft. AVR maakt wat waardeloos is weer waardevol. Het werkt aan positieve verandering, iedere dag weer, met een nuchtere kijk en praktische oplossingen.

Van Mossel Autoschade Groep

De Van Mossel Autoschade Groep is een familiebedrijf met maar liefst 65 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie en heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. De Van Mossel Autoschade Groep helpt het Vattenfall Solar Team met haar expertise bij een perfect gladde afwerking van Nuna9.

Swiss Re

Swiss Re Corporate Solutions provides innovative commercial insurance to mid-sized and large multinational corporations across the globe. Our offerings range from standard risk transfer covers and multi-line programmes, to highly customised solutions tailored to the needs of our clients. Swiss Re Corporate Solutions serves customers from over 50 offices worldwide and is backed by the financial strength of the Swiss Re Group. For more information about Swiss Re Corporate Solutions, please visit our website or follow us on Twitter.

RDW

De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte. Deze taken voert de RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit. Dit geeft de RDW een duidelijke positie in deze keten met als missie: RDW, partner in mobiliteit.

Omnimark

Omnimark is specialist in de huisstijlaankleding en belettering van bedrijfswagens, vliegtuigen en treinen.

Met 60 jaar ervaring zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van fleetmarking en bedienen vele corporate-bedrijven, overheid en MKB-bedrijven met omvangrijke wagenparken.

Men realiseert totaaloplossingen en heeft daarvoor alles in eigen beheer: DTP, productie, montage, schadeherstel, logistieke organisatie en het projectmanagement voor (inter)nationale rebranding- en restyletrajecten. Naast fleetmarking houdt Omnimark zich tevens bezig met realisatie van huisstijl en reclame op gebouwen en producten.

Voor het Vattenfall Solar Team verzorgen zij de productie en montage van de decoraties voor Nuna.
Daarbij wordt gebruik gemaakt van de carwraptechniek waarbij de volledige body met zelfklevende folie wordt ingepakt.

.

Weerplaza

Weerplaza.nl biedt iedereen de juiste informatie over het weer op een heldere manier gepresenteerd. Op desktop of mobiel. Je hebt ’t weer altijd bij de hand. Je kunt zo snel en gemakkelijk beslissen.

Infoplaza BV, het bedrijf achter Weerplaza.nl biedt met Verkeerplaza ook alle actuele file en flits informatie en met OVplaza plant u zonder problemen uw reis met het openbaar vervoer. De passie van het Infoplaza team is om mensen te helpen beslissen met de juiste informatie.

Mitsuba

Defensity College

TBI

 

Bronze

 • Meilink biedt zeven ketenoplossingen. Dit zijn specifieke expertisegebieden waarop zij de markt onderscheidend van dienst zijn: design, optimization, packaging, packing, warehousing, goods dispatching en transport. Deze Meilink Chain Solutions zetten zij zowel afzonderlijk als integraal voor de klant in.

  Klik hier voor meer informatie

 • Smart.pr is een innovatieve startup uit Amsterdam. Met onze eenvoudige software onderhouden organisaties van KLM tot Red Bull en van Coopr tot Het PR Bureau hun persrelaties, versturen zij persberichten en krijgen ze meer inzicht in het effect van hun werk. Elke dag opnieuw. Zo wordt het nieuws tussen PR en journalistiek relevanter en helpen we spam-problemen op te lossen. Klinkt interessant? Lees op Frankwatching wat anderen over ons zeggen en zie ook onze website.

  Klik hier voor meer informatie

 • Aantrekkelijke producten voor sporters. Dat is waar Reece Australia elke dag met passie aan werkt. Met veelzijdige, dynamische collecties willen we jou motiveren het beste uit jezelf te halen. Of dit nu puur voor je plezier is, of op het hoogste podium.

  Klik hier voor meer informatie

 • Infinite Simulation Systems is al ruim 25  jaar actief op het gebied van Computer Aided Engineering (CAE) en vertegenwoordigt sinds 1988 in de Benelux het toonaangevende eindige elementen programma ANSYS. Met ANSYS krijgt u snel inzicht in de meest uitdagende engineeringsvraagstukken. Doordat minder fysieke prototypes nodig zijn, wordt het ontwikkeltraject van nieuwe producten aanzienlijk verkort. Geoptimaliseerde producten van een hogere kwaliteit kunnen hierdoor sneller op de markt worden gebracht. Onze specialisten staan u hierbij terzijde met ondersteuning, training en advies.

  Klik hier voor meer informatie

   

 • Xsens is the leading innovator in 3D motion tracking technology and products. Its sensor fusion technologies enable a seamless interaction between the physical and the digital world in consumer electronics devices and professional applications such as 3D character animation, motion analysis, and industrial control & stabilization.

  Clients and partners include Electronic Arts, NBC Universal, Daimler, Autodesk, ABB, Siemens and various other leading institutes and companies throughout the world.

  Klik hier voor meer informatie

 • StuD is hét studentenuitzendbureau voor en door technische studenten uit Delft. De wisselende directie van StuD bestaat uit zes studenten die een jaar fulltime bezig zijn met de dagelijkse bedrijfsvoering. StuD heeft een enorm arsenaal aan jonge competente TU-Delft studenten die ze snel en doeltreffend kan plaatsen. Zo ben je met StuD op elk gebied beter uit.

  Klik hier voor meer informatie

 • Phoenix Contact is een wereldwijd actieve fabrikant van componenten, systemen en oplossingen voor elektrische engineering, elektronica en automatisering. Het gevarieerde productassortiment biedt innovatieve componenten zoals modulaire aansluitklemmen, klemmen voor speciale toepassingen, printplaatklemmen en connectoren, kabelaansluittechnlogie en hulpmiddelen voor de installatie. Elektronische interfaces en voedingen, automatiseringssystemen op basis van Ethernet en Wireless, veiligheidssystemen voor mens, machine en data, overspanningsbeveiliging en softwareprogramma’s en tools bieden installateurs, gebruikers en fabrikanten van aparaten een uitgebreide keuzemogelijkheid.

  Klik hier voor meer informatie

 • Delta Elektronika ontwerpt en produceert gelijkspanningsvoedingen sinds 1959. Een voeding wordt maar al te vaak gezien als sluitpost van een installatie. Het is een kastje dat vaak op het laatste moment wordt besteld. Een voeding is vergelijkbaar met ons hart; we letten er nauwelijks op en besteden eerder nog meer aandacht aan ons haar. Maar als het hart stopt valt de installatie stil.

  Daarom blijven we bij het ontwerpen de nadruk leggen op een lange levensduur en uitstekende technische specificaties. Die specificaties mogen onrealistisch lijken maar bij nameten blijken zelfs nog beter te zijn.

  Klik hier voor meer informatie

 • Serengeti zonnebrillen… de top op het gebied van prestaties, elegantie, bescherming en stijl!

  Ontstaan in Florida in 1985, werd het merk Serengeti onmiddellijk gepositioneerd aan de bovenkant van de markt van de gepolariseerde zonnebrillen dankzij de unieke combinatie van de glaseigenschappen en de belangrijkste nieuwigheden.

  Serengeti Eyewear voorziet het Nuon Solar Team van de beste zonnebril ter wereld! Naast een rustiger en scherper beeld dankzij de gepolariseerde lenzen, beschermen de brillen de ogen als geen ander tegen UV licht. De glazen van Serengeti zijn meekleurend en passen zich aan bij veranderende lichtomstandigheden, waardoor de ogen minder snel vermoeid raken. Dankzij het flexibele montuur en de lichtgewicht lenzen biedt Serengeti het Nuon Solar Team de best mogelijke zonnebril voor de Australische omstandigheden.

  Serengeti zonnebrillen zijn verkrijgbaar bij de erkende opticien.

  Klik hier voor meer informatie

 • 3M laat zich inspireren door nieuwe ideeën en transformeert deze in duizenden ingenieuze producten. Onze cultuur van creatieve samenwerking vormt de inspiratie voor een oneindige stroom van sterke technologieën die het leven beter maken. 3M is het innovatieve bedrijf dat nooit stopt met uitvinden. Met een omzet van $31 miljard heeft 3M wereldwijd 89.000 mensen in dienst en heeft vestigingen in meer dan 70 landen. In de Benelux werken bij 3M 1000 personen, verdeeld over 6 vestigingen, waarvan 4 productielocaties en in Zwijndrecht (B) een R&D vestiging.

  Voor meer informatie, kijk op www.3M.nlwww.Facebook.com/3Mnederlandof kijk naar @3MNews op Twitter.

  Klik hier voor meer informatie

 • Wij halen het beste uit de snel veranderende wereld van Social Media Marketing en Recruitment. Wij zijn een partner, geen leverancier. Zo bouwen we samen met u aan sterke relaties voor uw bedrijf.

  Klik hier voor meer informatie

 • Met ruim 800 medewerkers is Koning & Hartman een uniek technologiebedrijf voor de telecom, industrie en infrastructuur. Misschien ken je ons nog niet, maar je bent deze week al 5 keer met ons in aanraking gekomen. Bijvoorbeeld als je mobiel belt, tv kijkt, door een draaideur loopt, of water drinkt. Dit wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door onze oplossingen, diensten en producten. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren.

  Klik hier voor meer informatie

 • V.O. Patents & Trademarks is een van de grotere dienstverleners in Europa op het gebied van octrooien, merken en modellen. Meer dan 60 specialisten ondersteunen cliënten met het maximaliseren van de waarde van hun intellectueel eigendom. V.O. heeft ruime expertise en ervaring in de Chemie, Life Sciences, Elektrotechniek, Mechanica en Fysica. Onze klanten variëren van tech starters tot multinationals. Met kantoren in Nederland, België en Duitsland opereren wij in een wereldwijd netwerk van professionals.

  Klik hier voor meer informatie

 • De wereldwijd opererende Schaeffler Groep behoort met haar merken LuK, INA en FAG in de aandrijfwereld tot de meest vooraanstaande leveranciers van wentellagers, lineairproducten, maintenance producten en services voor alle voorkomende toepassingsgebieden in de sectoren Automotive, Industry en Aerospace. Met wereldwijd 80.000 medewerkers is Schaeffler een van de grootste Duitse en Europese industrieondernemingen in familiebezit. Met 170 vestigingen in 49 landen beschikt Schaeffler over een wereldwijd netwerk van productievestigingen, onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten, verkoopkantoren, ingenieursbureaus en scholingscentra.

  Klik hier voor meer informatie

 • Vitamine & Zo is de grootste leverancier van werkfruit in Nederland, wekelijks verzorgen wij voor ruim 1.400 bedrijven verspreid over heel Nederland Fruitboxen met topkwaliteit arbeidsvitaminen. Vitamine & Zo gaat verder dan alleen het leveren van fruit, door middel van displaymateriaal in huisstijl van de klant en originele vervolgacties willen we een gezonde beleving op de werkvloer creëren.

  Ook het Nuon Solar Team ontvangt wekelijks een Fruitbox met een variatie van prachtige seizoensgebonden producten. Dit zijn letterlijk de arbeidsvitaminen die nodig zijn voor het leveren van topprestaties!

  Klik hier voor meer informatie

 • Een goede CRM strategie helpt bij het creëren van de juiste focus in uw organisatie. Toepassing van online marketing technieken zorgt er voor dat klantkennis gebruikt kan worden bij het efficiënt en effectief bedienen van nieuwe of bestaande klanten. Door gebruik te maken van social media in combinatie met een contentmarketingaanpak kan goed worden ingespeeld op klantvragen. 

  west6 geeft eerlijk advies zonder opsmuk en biedt hands-on ondersteuning via een duidelijke projectmatige aanpak.

  Klik hier voor meer informatie

 • VIBA is een adviserende verkooporganisatie die technische kennis en hoogwaardige oplossingen en producten biedt voor applicatie in de diverse sectoren van de maakindustrie in de Benelux, met een ongekend specialisme op het gebied van bevestigingstechniek.

  Klik hier voor meer informatie

 • De missie van Dutch Accounting House Delft is het verrichten van persoonlijke en professionele allround administratieve dienstverlening tegen concurrerende tarieven voor zowel het klein-, midden- als grootbedrijf.

  Dit betreffen zowel nationaal als internationaal opererende ondernemingen, starters en gevestigde bedrijven. Heeft u vragen over financiën (bijv. businessplannen, begrotingen, rapportages, boekhouden, jaarrekeningen, salarisadministratie, belastingaangiften, etc) neemt u dan gerust contact met ons op.

  Dutch Accounting House Delft houdt iedere vrijdagochtend op afspraak een gratis financieel spreekuur.

  Klik hier voor meer informatie

 • DB&P

  Op zoek naar financiële middelen om uw nieuwe product of technologie snel te ontwikkelen en met voorsprong op de markt te brengen?

  DB&P maakt de financiering van uw innovatie mogelijk. Wij voorzien technologie en ICT ondernemers in de financiële daadkracht die nodig is om te innoveren. Wij hebben verstand van uw markt en uw technologie, zijn financieel onderlegd en kennen de partijen die willen investeren in innovatie. Hierbij nemen wij de aanvraag en optimalisering van subsidies, fiscale regelingen, het aantrekken van risico kapitaal en kredieten van u over en nemen u daarmee veel werk uit handen.
   

  Klik hier voor meer informatie

 • Wij zijn mannen van weinig woorden, maar spreken uit jarenlange webervaring.
  Onze missie is om samen met jou een onweerstaanbare website neer te zetten.
  Niet alleen voor het oog, maar juist voor het resultaat.
  Kennis en strategie is daarbij 'the key'.

  In ons lab leven we van pindakaas en energiedrank. Het geeft ons de power om prikkelende campagnes te lanceren. Hier zijn de heren met baard en snor niet hip, maar horen ze bij het interieur. Met een rotsvast team maken we elke dag die gave, digitale reis. We zijn gek op wat we doen en zijn er retegoed in. Was de hele wereld maar Wonk.

 

Het team

Lees hier meer over de zestien studenten van de TU Delft die dit jaar het team vormen.

Lees meer

Contact

Voor vragen kunt u ons altijd contacten.

Lees meer
Meer nieuws
 • Bridgestone World Solar Challenge 2019

  Bridgestone World Solar Challenge 2019

  Op 13 oktober 2019 doet het Vattenfall Solar Team voor de tiende keer mee aan de Bridgestone World Solar Challenge in...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.