Menu

Partners

Imagine People

Imagine People heeft dit jaar opnieuw de eer om mee te reizen naar Australië als officiële videopartner van het Vattenfall Solar Team. 

 

In 2014, 2015, 2016 en 2018 is Imagine People met het Vattenfall Solar Team meegereisd naar Australië en Zuid-Afrika. Dit jaar gaan we weer om video’s te maken tijdens de World Solar Challenge in Australië! Maar wie zijn we? Imagine People is een videocontentbureau uit Utrecht en verbindt al meer dan 10 jaar organisaties en mensen met sterke videocontent.

 

Vorig jaar werd het (toen nog Nuon) Solar Team uit Delft nog kampioen in Zuid-Afrika tijdens de SASOL Solar Challenge. Wij hebben er vertrouwen in dat ze met Nuna X ook deze 8e wereldtitel binnen gaan slepen. Australia here we come and let the race begin!

 

Nuna X gaat voor de 8e wereldtitel!

Back to partners

Aftermovie Bridgestone World Solar Challenge 2019

Thuis racen: aanval wereldduurrecord

8 augustus, 12 uur, 882 kilometer

Vattenfall Solar Team niet naar Amerika, corona voorkomt racedeelname

Lees meer

De Zonneauto's

Het Vattenfall Solar Team doet sinds 2001 met haar zonneauto's mee aan zonneraces wereldwijd. Het team heeft van de tien deelnames in Australië zeven wereldtitels weten binnen te slepen en twee keer een tweede plek. Ook in Zuid-Afrika doet het Delftse team het goed, van de drie deelnames daar heeft het team er drie weten te winnen. Zie hier met welke auto's het team dat heeft gedaan.

Ontdek de legacy

Vattenfall Solar Team

Zeven keer wereldkampioen