Menu

Partners

FRUIT OP JE WERK

FRUIT OP JE WERK is de grootste leverancier van werkfruit in Nederland, wekelijks verzorgen wij voor ruim 1.400 bedrijven verspreid over heel Nederland Fruitboxen met topkwaliteit arbeidsvitaminen. FRUIT OP JE WERK gaat verder dan alleen het leveren van fruit, door middel van displaymateriaal in huisstijl van de klant en originele vervolgacties willen we een gezonde beleving op de werkvloer creëren.

Ook het  Vattenfall Solar Team ontvangt wekelijks een Fruitbox met een variatie van prachtige seizoensgebonden producten. Dit zijn letterlijk de arbeidsvitaminen die nodig zijn voor het leveren van topprestaties!

Klik hier voor meer informatie

Back to partners

Aftermovie Bridgestone World Solar Challenge 2019

The legacy continues

Nieuw team, nieuwe race #ASC2020

Vattenfall Solar Team niet naar Amerika, corona voorkomt racedeelname

Lees meer

De Zonneauto's

Het Vattenfall Solar Team doet sinds 2001 met haar zonneauto's mee aan zonneraces wereldwijd. Het team heeft van de tien deelnames in Australië zeven wereldtitels weten binnen te slepen en twee keer een tweede plek. Ook in Zuid-Afrika doet het Delftse team het goed, van de drie deelnames daar heeft het team er drie weten te winnen. Zie hier met welke auto's het team dat heeft gedaan.

Ontdek de legacy

Vattenfall Solar Team

Zeven keer wereldkampioen