Menu

Nieuws

Nieuws

Nuon Solar Team onthult ’s werelds slimste zonneauto

Nuon Solar Team onthult ’s werelds slimste zonneauto

24-07-2018

Innovatieve radar moet Nuna9S winst brengen bij race in Zuid-Afrika Beekse Bergen, 24 juli 2018 - Het Nuon Solar Team van de TU Delft presenteerde vandaag Nuna9S, de nieuwe, intelligente zonneauto die komende september deelneemt aan de Sasol Solar Challe...

Lees meer

Sasol Solar Challenge Aftermovie

Sasol Solar Challenge

Winners 2018 Vier met ons mee

Nieuwe coureurs Vattenfall Solar Team racen op circuit Zandvoort tegen elkaar in zonne-auto

Lees meer

De Zonneauto's

Het Vattenfall Solar Team doet sinds 2001 met haar zonneauto's mee aan zonneraces wereldwijd. Het team heeft van de 9 deelnames in Australië zeven wereldtitels weten binnen te slepen en twee keer een tweede plek. Ook in Zuid-Afrika doet het Delftse team het goed, van de drie deelnames daar heeft het team er drie weten te winnen. Zie hier met welke auto's het team dat heeft gedaan.

Ontdek de legacy

Vattenfall Solar Team

Opnieuw kampioen zonneracen in Zuid-Afrika