Menu

Events

De zonneauto op uw evenement?

Op zoek naar een originele invulling voor uw evenement? Het Nuon Solar Team biedt verschillende unieke mogelijkheden om uw evenement een extra dimensie te geven. Wij komen graag langs met Nuna, rijdend of statisch, om zo ons verhaal te vertellen. Ook vinden wij het leuk om presentaties te geven bij ons in de werkplaats om onze visie uit te dragen: het inspireren tot duurzaamheid, innovatie en techniek. Wij geven geregeld lezingen aan bedrijven om hun blikveld te verbreden.  Op dergelijke evenementen kunnen wij natuurlijk ook antwoord geven op al uw prangende vragen; Hoe kunnen de opeenvolgende teams steeds zo succesvol zijn? Wat is het geheim van hun winnende strategie? Hoe bouwen ze een excellent team uit die tien ambitieuze studenten, met hun verschillende achtergronden en kennis? Hoe produceren ze keer op keer de verbeterde versie van een winnende auto, die uiterst efficiënt rijdt op uitsluitend zonne-energie?

Er zijn diverse opties:

-Inspirerende lezing door teamleden over de acht succesfactoren van ons team en de auto;
-​Wereldkampioen zonneauto Nuna op uw evenement;
-​Schaalmodel van zonneauto op uw evenement.

We spreken graag de mogelijkheden met u door. Wilt u meer informatie?
Neem contact op met op 015-2789577 of mail naar info@vattenfallsolarteam.com. Samen nemen we de mogelijkheden door en maken we uw evenement tot een groot succes!

 

Agenda

 • Scruteneering

  Scruteneering

  10-10-2019

 • Kwalification

  Kwalification

  12-10-2019

 • Start of the Race

  Start of the Race

  13-10-2019

 • NunaX reveal

  NunaX reveal

Aftermovie Bridgestone World Solar Challenge 2019

The legacy continues

13 oktober 2019 start de race #itspossible

NunaX up in flames on last race day Vattenfall Solar Team

Read more

The Solarcars

Het Vattenfall Solar Team doet sinds 2001 met haar zonneauto's mee aan zonneraces wereldwijd. Het team heeft van de 9 deelnames in Australië zeven wereldtitels weten binnen te slepen en twee keer een tweede plek. Ook in Zuid-Afrika doet het Delftse team het goed, van de drie deelnames daar heeft het team er drie weten te winnen. Zie hier met welke auto's het team dat heeft gedaan.

Discover the legacy

Vattenfall Solar Team

Seven times world champion